Перші кроки у виборі компьютера.

27.10.2014 21:05

Для початку потрібно визначитися для чого самк вам потрібен компьютер. Аби легше зрозуміти розіб'ємо компьютери на декілька типів:

-Офісні

-Ігрові

-Для програмування.

Щож, почнему з самого початку, офісні компьютери використовуються для дуже простих операцій. Це комп'ютер, який повинен справлятися з простими завданнями, такими як робота з офісними програмами, електронною поштою, серфінг в інтернеті. Причому на перше місце ставиться загальна вартість комп'ютера та простота його обслуговування, а вже потім розглядаються інші фактори - продуктивність, можливість подальшого оновлення, мультимедійні можливості.

Щодо ігрових компьютерів, для запуску сучасних ігор. На мою думку саме ця конфігурація є найбільш затребуваною серед звичайних користувачів. Подібного роду комп'ютер забезпечить комфортний ігровий процес у роздільній здатності 1920 х 1080 на високих налаштуваннях графіки, а також покаже хорошу продуктивність у «важких» програмних продуктах також у програмах або іграх, що потребують від вашого компьютера дуже багато для своєї повноцнної роботи. Крім того, така конфігурація не так швидко морально застаріє, а це дозволить вам уникнути постійних фінансових вливань у модернізацію комп'ютера.

Компьютери для "серйозного" програмування мають вимоги більші ніж навіть ігрові. Ці компьютери дозволять вам як з головою зануритись у игровіх всесвіт, так и виробити власний.
Щоб укомплектувати такі компьютери використовують "топові" комплектуючі. Ціна такого компьтера доволі таки велика.

Висновок: У цій статті я спробував зообразити ті аспекти, що на мою думку варто урахувати при виборі компьютера.

Контакт

Технічний консультант zhmon1998@gmail.com